Ny rulle gjør jobben

Valget av rulle har tradisjonelt vært et valg mellom høy dekkeevne og høy finish. Den nye Maxlon-rullen gir deg begge deler, slik at du raskt og effektivt kan gi kunden et flott resultat.

Maxlon-rulle til vegg/tak

Universalrullen finner den gylne middelvei

Den nye universalrullen, Maxlon, ble laget for å løse et evigvarende problem: når du velger en malerulle, går du alltid på akkord mellom høyeste dekkeevne og høyeste finish. Egenskapene til rullen er definert av busten og dens lengde.

Som Anders Berner, produktsjef i Flügger forklarer: “Her hos Flügger har Proflon-rullen lenge vært den foretrukne rullen blant profesjonelle malere, nettopp på grunn av den høye dekkeevnen. Medaljens bakside er en grovere finish og noe skvetting. Derfor lanserte vi for seks år siden Microlon Rough-rullen, som gir en veldig fin finish, men som tar lengre tid å jobbe med. Nå ønsket vi å finne en gylden middelvei mellom de to."

Maxlon: Flott finish og fantastisk dekkeevne

Så hva kan Maxlon? ”Når det gjelder ytelse, kombinerer den de beste funksjonene fra rullene som kundene våre allerede kjenner, altså Proflon og Microlon Rough. Det er en rulle som vil gjøre en merkbar forskjell i hverdagen: Her får du virkelig god dekkeevne – den dekker godt med få lag, og du trenger ikke dyppe ofte i spannet. Dermed sparer du tid. Samtidig får du et glatt og jevnt resultat, og du unngår skvetting og rester av bust i malingen. Totalt sett er Maxlon en rulle som vi tror vil være til stor glede for både de profesjonelle malerne og kundene deres.”

Den nye Maxlon-rullen er tilgjengelig i butikkene. 

Den nye Maxlon-rulle kort fortalt

  • Universalrulle for tak og vegger med høy dekkeevne og glatt/jevn struktur
  • Dekker flott med få lag
  • Skvetter minimalt